Машини и инструменти

Машини и инструменти

виж продукти

Нова система от XGT® 40V батерии Makita

Нова система от XGT® 40V батерии Makita
12 декември 2020

Нова система от XGT® 40V батерии

XGT® е нова 40V система от инструменти, батерии и зарядни устройства. Комбинацията от иновативен дизайн на инструменти и батерии с по-голяма изходна мощност, осигуряват оригинално решение към най-високите изисквания в строителството, индустрията, градинарството и много други сфери.

Батериите XGT® осигуряват максимално напрежение от 40V, тоест два пъти повече от 18V батерии на водещата в индустрията LXT® система. Това означава, че те позволяват безпрецедентна независимост от стационарни източници на енергия.

Серията инструменти и батерии XGT® се предлага с вградена програма, която осигурява цифрова комуникация между батерията и инструмента. Технологията на акумулаторната батерия и двигателната техника на инструментите работят заедно за оптимална работа. Продуктовата гама XGT® може лесно да поеме текущите задачи, но също така са готови да се адаптират към бъдещите работни предизвикателства.

Издръжливост

Новите батерии XGT® са проектирани, така че да са много издръжливи. Те се отличават с водоустойчива трислойна структура и конструкция към предотвратяване на късо съединение. Поради устойчивостта си на вода и прах, батериите и инструментите могат да се използват в тежки условия.

Батериите също са оборудвани със здрав външен корпус и фиксатор на отделните клетки за по-добра устойчивост на удар. Устойчивите им контактори ги държат на място при използване на новите продукти с висока мощност. 

 

Бързо и съвместимо зареждане

Здравият 40V Max дизайн се поддържа от система за бързо зареждане: времето за зареждане на батерия 2,5 Ah е 28 минути, докато батерия 4,0 Ah се зарежда напълно за 45 минути. Батериите са оборудвани с 4-LED индикатора за измерване на заряда, което лесно покзва кога трябва да се зарежда. Един адаптер за зареждане позволява зареждането както на LXT®, така и на XGT® продукти - над 300 на брой

Бъдещи решения

Включването на иновативен дизайн на инструменти, по-високи изходна мощност на батерии и вградена комуникационна програма правят XGT® най-добрата система за високите изисквания на пазара, засилвайки лидерската роля на Makita, що се отнася до иновациите и технологиите. Makita XGT® е истинско доказателство за бъдещи решения!

Най - мощната гама от инструменти

Серията XGT® е най-мощната гама от инструменти на Makita. С тях сте готови за работата за деня и бъдещето. Повече мощност, повече възможности.
 
Тук ще намерите актуалната гама от 40V Max XGT® продукти. Научете повече за тях по-долу. Ще намерите и малки анонси на продуктите, които предстои да представим. Не забравяйте да се върнете и да прочетете и за тези машини от следващото поколение, когато те са готови да ви помогнат в най-трудните задачи там.