Акумулаторни инструменти

AMPShare: Много марки. Много инструменти. Една система акумулаторни батерии.

AMPShare: Много марки. Много инструменти. Една система акумулаторни батерии.
12 ноември 2022

AMPShare е споделената система батерии, която дава на нашите потребители гъвкавостта да превключват между инструменти и марки – без превключване на батерии. Само с една напълно съвместима система от батерии те могат да спестят време, пари, пространство и усилия при всички свои професионални задачи. На разположение в различни размери и мощностни капацитети, AMPShare батериите ги улесняват за "прищракване" през различните инструменти и марки без двоумене.

Захранвани от водещата технология за батерии на Bosch Professional, AMPShare батериите имат звездно досие за взискателни приложения и за дълго време на работа благодарение на отличното управление на топлината. Плюс: AMPShare батериите са напълно съвместими с Bosch Professional 18V инструменти и зарядни устройства от 2008 г. С над 80 милиона вече продадени батерии и нарастващ списък от про марки, AMPShare е готова за бъдещето платформа с батерии, върху която можете да надграждате.

 

МУЛТИМАРКОВИЯТ СЪЮЗ ЗА БАТЕРИИ

Благодарение на постоянно растящия списък с профеисонални партньорски марки, батерийният съюз AMPShare поставя в ръцете на всекиго свят от възможности при различните приложения. Това е най-бързият, най-лесният и най-рентабилният начин за надграждане на портфолиото с 18 V инструменти.

 

Топ ползи за твоите клиенти

  • ПЪЛНА СЪВМЕСТИМОСТ: Всички наши акумулаторни батерии са съвместими с инструментите Bosch Professional 18V от 2008 г., а също така са съвместими дори с инструменти от други експертни марки.
  • ВОДЕЩА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА БАТЕРИИ: Акумулаторните батерии от професионалната 18 V система предлагат максимална мощност и изключителна устойчивост – допълнени с най-бързата технология на зареждане в света.
  • ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ: Всички партньори на професионалната 18 V система са водещи експертни търговски марки в тяхната сфера, отговарящи на най-високите изисквания на професионалистите.
  • СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ: Не е необходимо да купуваш различна акумулаторна батерия за всеки един инструмент. Твоите съществуващи акумулаторни батерии  може да се използват за нови инструменти и допълнения към твоята система.
  • СПЕСТИ МЯСТО И УСИЛИЯ: Намали блъсканицата и сложността. Само с една система, никога вече няма да се налага да носиш със себе си на работа различни акумулаторни батерии и зарядни устройства.
  • ПЪЛНА ГЪВКАВОСТ: Потребителите имат пълната свобода да използват една и съща акумулаторна батерия за различни инструменти от различни търговски марки – благодарение на система, която постоянно се разширява през цялото време. 

 

 

 
12 ноември 2022
MyDremel: Удължена гаранция и много повече

Получи допълнителна една година гаранция и персонализирани услуги благодарение на MyDremel!

прочети още