Смукачка екстрактор за почистване Puzzi 30/4 Karcher

5 739,00 лв.
  • Марка: Karcher
  • Кат. номер: 1.101-120.0
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Професионалният екстрактор Puzzi 30/4 с 66 dB (A) е най-тихият екстрактор за мокро почистване от неговия клас и е идеален за почистване без шум. С капацитет 30 L за прясна вода и 350 mm дюза за почистване на подове иновативният екстрактор е особено подходящ за почистване на големи текстилни площи. Голямо внимание е обърнато при разработката на уреда за ергономичната работа, без умора и губене на време. Концепцията за лесно управление EASY-Operation и ергономичната изправена конструкция, Upright-Konzept значително улесняват ползването. Благодарение на лесните за разбиране контролни знаци отпада нуждата за дълго обучение за работа с уреда. Резервоарът за отпадната вода се сваля, дръжката и геометрията на резервоара са разработени от гледна точка на ергономичния транспорт. Резервоарът може да се почиства лесно и е подходящ за пълнене на прясна вода. Краткото време за сглобяване пести време и разходи. Уредът предлага до 30 % по-кратко време за съхнене на повърхностите в сравнение с конкурентни уреди. За това допринася и гъвкавата лента на изсмукващата дюза. която гарантира винаги оптимален ъгъл на изсмукване. Puzzi 30/4 може да се транспортира лесно – дори и в легнало положение с пълен резервоар и благодарение на големите колела се движи лесно по стълби.

Интегрираният контакт дава възможност за гъвкава употреба на PW 30/1 без допълнителен източник на електрозахранване. Когато не се използва контактът е защитен чрез автоматично затварящ се капак. PW 30/1 увеличава мощността за единица площ, почиства влакната с въртяща се четка и ги подрежда.
 
За защита срещу замърсявания дръжката на резервоара за отпадна вода е поставена от външната страна. Резервоарът за отпадна вода се сваля лесно и може да се използва за пълнене с прясна вода. Кратко описание, поставено на гърба на резервоара за отпадна вода разяснява лесно разбираемо отделните стъпки.
Само с 66 dB (A), Puzzi 30/4 е най-тихата мокра смукачка от този вид. Благодарение на минималните нива на шум, уредът може да се използва универсално. Дори и в работно време на хотелите. Ниските емисии на шум предпазват оператора и дават възможност за по-дълги интервали на работа.
  • Дори с пълен 30-литров резервоар а прясна вода Puzzi 30/4 се транспортира в положение по гръб без проблем.
  • Интегрирана система за следене на нивото на водата показва на оператора колко вода остава още.
  • Филтърът за прясна вода предпазва компонентите и се сваля и почиства без инструменти.

 

Технически данни

Максимална ефективност за единица площ (m²/h) 60 - 75
Дебит на въздуха (l/s) 74
Вакуум (mbar/kPa) 254 / 25,4
Количество на изпръскване (l/min) 3
Налягане на изпръскване (bar) 4
Резервоар за прясна/отпадна вода (l) 30 - 15
Мощност турбина (W) 1200
Мощност на помпата (W) 70
Напрежение (V) 220 - 240
Честота (Hz) 50 - 60
Тегло без аксесоари (kg) 26
Размери (Д х Ш х В) (mm) 580 x 460 x 930

Оборудване

  • Маркуч за впръскване с интегрирано подаване на вода, 4 m
  • Контакт за включване на професионална глава за миене, PW 30/1
  • Маркуч за впръскване/екстракция, 4 m
  • Допълнителна ръкохватка
  • Широка дюза за почистване на подове с гъвкава лента за изсмукване
  • Ръчен инструмент
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!