Парочистачка SC 2 EasyFix Karcher

279,00 лв.
  • Марка: Karcher
  • Кат. номер: 1.512-050.0
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Лесната и интуитивна за управление парочистачка за начинаещите в почистването SC 2 EasyFix, предлага възможност за двустепенно регулиране интензитета на парата, така че да е подходящ за повърхността и замърсяването. Практичното съхранение на аксесоарите върху уреда, както и паркинг позицията за подовата дюза са нужните предпоставки за едно още по-удобно почистване с пара. Подовата дюза EasyFix с гъвкав шарнир гарантира удобство и комфорт при работа и посредством ламелната си технология се грижат за перфектите резултати при почистването. С комфортния си закрепващ велкро механизъм микрофибърната кърпа за под се поставя и сваля удобно без навеждане и контакт с мръсотията. Парочистачката SC 2 EasyFix от Керхер почиства изцяло без химия и има универсално приложение. При основно почистване с парочистачка Керхер се отстраняват 99,999% от коронавирусите* и 99.99% от всички обичайни за дома бактерии** по твърди повърхности. При правилна употреба на многофункционалните аксесоари плочките, котлоните, абсорбаторите и дори малките драскотини се почистват хигиенично. Включително упоритите замърсявания се отстраняват надеждно.

Практично съхранение на аксесоарите и удобно прибиране на дюзата за под при прекъсване на работата.
Оптимални резултати при почистване на всички видове твърди подови настилки благодарение на ефективната ламелна технология. Подмяна на почистващата кърпа без контакт с мръсотията, както и удобно закрепване на кърпата за почистване на пода благодарение на системата с велкро. Ергономично и ефективно почистване на пода, независимо от ръста на потребителя, бладодарение на гъвкавия шарнир.
Системата за заключване предлага сигурна защита срещу използване на уреда от деца.
Многофункционално оборудване с аксесоари
  • Почистване на различни повърхности според потребностите чрез дюзата за под, ръчната дюза, кръглата четка и множество други аксесоари.
Кърпа за под и калъф за ръчен накрайник от висококачествен микрофибър
  • За перфектни резултати и за още по-добро отстраняване и почистване на замърсяванията.
2-степенна система за регулиране на количеството на парата
  • Количеството на парата може да се регулира индивидуално в зависимост от вида на повърхността и степента на замърсяване.
 

Технически данни

Сертификат за тест* Отстранява 99,999% от коронавирусите* и 99.9% всички обичайни за дома бактерии**
Производителност на площ с едно пълнене на резервоара (m²) 75
Консумирана мощност (W) 1500
Максимално налягане на парата (bar) 3,2
Дължина на кабела (m) 4
Време за загряване (мин) 6,5
Обем на резервоара/котела (l) 1
Вид на тока (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Тегло без аксесоари (kg) 2,9
Тегло вкл. Опаковка (kg) 4,6
Размери (Д х Ш х В) (mm) 380 x 254 x 260
-- * Тестовете показаха, че с точково почистване от 30 сек при макс. нивото на пара и директен контакт с почистваната повърхност с парочистачка Керхер 99,999% от обвитите вируси като коронавирус или грип (с изключение на вируса на хепатит-В) могат да бъдат премахнати върху обичайни гладки твърди повърхности на домакинството (тест-зародиш: Модифицирана-Vaccinia-Ankara-Virus). ** При основно почистване с парочистачка Керхер се отстраняват 99,99% от всички обичайни за дома бактерии върху гладки твърди повърхности, при условие че скоростта на почистване е 30 см/сек при макс. ниво на пара и при директен контакт с почистваната повърхност (тест-зародиш: Enterococcus hirae).
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане