Машини за почистване на твърди подове FC 5 Karcher

459,00 лв.
  • Марка: Karcher
  • Кат. номер: 1.055-400.0
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Почистване на твърд под, без кофа и без търкане? Няма проблем за Kärcher FC 5: Той премахва прах, дребни трохи, козина от домашни любимци и избърсва пода едновременно - точно до ръба. Въртящите се валяци са постоянно намокрени с прясна вода, докато събраната мръсотия се транспортира до контейнера за мръсна вода. Това оставя твърдите подове от всякакъв вид (плочки, паркет, ламинат, PVC и винил) с 20 % по-чисти в сравнение с конвенционалния моп * и след приблизително две минути отново може да се стъпва по тях. Друга практична характеристика: Валяците се перат машинно при 60 ° C. Kärcher предлага широка гама от почистващи препарати и различни валяци за специални подове (например запечатано дърво, омаслено/восъчно дърво, камък и др.). След употреба FC 5 може да се почисти старателно с функцията за самопочистване.

Избършете и уловете прах, малки трохи и козина от домашни любимци в една стъпка. Почиства до ръба.
Система с 2 резервоара: постоянно навлажняване на валяците от резервоара за прясна вода, докато мръсотията се събира в контейнера за мръсна вода. Без усилия: Без влачене на кофа, без кърпа за почистване на пода, без търкане. Валяците се перат машинно при 60 ° C.
Функция за самопочистване на устройството и ролките в паркинг станцията. Безопасният за съдомиялна машина резервоар за мръсна вода може да се изпразни, без контакт с мръсотията.
 
Вид на тока (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Мощност (W) 460
Мощност (W) 460
Производителност на площ с едно пълнене на резервоара (m²) 60
Обем на резервоар за чиста вода (ml) 400
Обем на резервоар за мръсна вода (ml) 200
Работна ширина на валяците (mm) 300
Време за изсъхване на почистените подове (мин) 2
Обем на почистващата станция (ml) 200
Дължина на кабела (m) 7
Тегло без аксесоари (kg) 4,6
Тегло вкл. Опаковка (kg) 6,3
Размери (Д х Ш х В) (mm) 320 x 270 x 1220
-- * Уредът за почистване на под на Керхер постига до 20 на сто по-добри резултати при почистване в сравнение с конвенционален моп с платнено покритие за избърсване в категорията тестове „Избърсване“. Отнася се до средни резултати от теста за ефективност на почистване, събиране на замърсявания и почистване до ръба.

 

Оборудване

 

  • Система с два резервоара
  • Чифт почистващи валяци, жълти
  • Почистващи препарати, Препарат за под RM 536, 30 ml
  • Станция за почистване и съхранение
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане