Лазерна ролетка GLM 50-22 Professional Bosch

269,00 лв. 366,00 лв.
Ново
  • Марка: Bosch
  • Кат. номер: 0 601 072 S00
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Окомплектовка:
Защитна чанта
Ремък за носене
2 x батерия 1,5 V LR6 (AA)

 

Лазерно измерване на тежки работни площадки и лесно регулираща се към индивидуалните нужди

 

  • Идеална за тежки строителни площадки благодарение на IP65 сертификат, поглъщащ ударите корпус и устойчивост на падане от 1,5 m
  • Персонализиращ се предпочитан бутон за предпочитани измервателни функции или настройки
  • Интуитивен потребителски интерфейс с режим Големи числа за по-добра четливост, поддържащ 30 езика и нова помощна функция

 

 

GLM 50-22 Professional издържа на тежките условия на строителните площадки. IP65 конструкцията осигурява пълна защита от прахови частици и водни струи, докато поглъщащият ударите корпус допринася за устойчивост на падане от 1,5 m дори върху твърд бетон. С персонализиращ се бутон могат да се присвоят предпочитаните измервателни функции или настройки. Интуитивният потребителски интерфейс поддържа 30 езика и се състои от цветен екран и режим Големи числа за по-добра четливост. За подразбиращо се използване тя се отличава с нова помощна функция, която показва всички възможности за измерване.

За електротехници, ОВК монтажници и водопроводчици, тя е идеална при поставяне и сглобяване на елементи на дърво, обичайни или конструкции за сухо строителство. Когато се използва в завършителния процес тя е идеална за бояджии, работници поставящи подови настилки, плочкаджии или дърводелци за изчисляване на необходимия материал.

Продължително време на работа на батерията независимо дали се използват алкални батерии или опционалната литиево-йонна акумулаторна батерия.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане